понеделник, 6 декември 2010 г.

Мече архитект

Няма да има нищо тематично в публикацията ми за Никулден, защото рискувам да разваля сладкия привкус на блога, но все пак кейкчетата са изненада за един именник. Той обича животните и по професия е архитект. Умувах над въпроса как да съчетая професията с темата за Никулден, но така и не си представих една риба да лежи на сухо, редом с линийка и моливче. Това е, което се получи от моята интерпретация по темата:











9 коментара:

  1. Както винаги съм казвала - красотата е в детайлите. Със сигурност нямаше да е същото, ако сърчицето, което мечо държи не беше такава перфектна плетеница, или ако химикалката и линийката не бяха достоверни до най-дребия детайл. Именникът със сигурност се е зарадвал. Почти съжалявам, че не се казвам Николинка :)

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесна Никулденска публикация в тон с блога:) Влюбена съм в мечката и нереално перфектното сърчице, което гушка! Серията е разкошна!

    ОтговорИзтриване
  3. Като разглеждаме някои от сладкарските ви блогове се чудя, абе вие, момичета, истински ли сте? Направо не мога да проумея как човешка ръка приготвя толкова съвършени неща, изчислени, симетрични, нереално перфектни.
    Браво, страхотно е:)))))

    ОтговорИзтриване
  4. Много се радвам, че мечешката серия ви харесва! Получих отзиви, че именника много се е зарадвал на кейкчетата.

    Рони, много ме ласкаеш. Няма нищо сложно в цялата работа, не и повече от това да се приготвят самите кейкчета. Само повече търпение и нужните инструменти.

    ОтговорИзтриване
  5. Кали,
    чудесни са новите ти предложения -
    харесах сухарчетата, сладките, но този мечо е неотразим!
    Много елегантно решение и изпълнение.
    Поздрави, Диана

    ОтговорИзтриване
  6. Много е сладко мечето! Цветовата комбинация също много ми допада :))

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails