четвъртък, 6 януари 2011 г.

На гости по Коледа

Началото на всяка година е време за тържествени обещания, какво искаме да направим в дните занапред. Моите по-лични намерения ще запазя за себе си, единствено ще спомена какво бих искала да направя и изпробвам във връзка с любимото си хоби и блога. Като за начало смятам да отделя много повече внимание на работата с Роял айсинг, която до момента винаги ме е плашела, но е техника, която много харесвам и имам нужда да усъвършенствам. В блога искам все по-често да намират място публикации със снимки и инструкции стъпка-по-стъпка. И не на последно място, пожелавам си да стана един по-дисциплиниран блогър :), като по-редовно правя разни нещица и публикувам.

И тъй като, както вече казах, не съм особено организирана, особено по празниците, чак сега дойде моментът да покажа с какво и къде гостувах по Коледа. Така де, първо да завършим незавършеното от старата година и тогава да започнем на чисто. Първият ми повод за гостуване беше поканата от Lulu да направя гост публикация в Something ... Това местенце и тази година си остава сред моите фаворити за най-редовно посещаване. За повода направих тази медена къщичка, която мисля, че стана много сладурска, въпреки трудностите, с които ме сблъска. Всички подробности около нея можете да прочетете в На кафе: Малка спретната къщурка. Благодаря на Lulu за милото представяне, за мен беше истинско удоволствие!







Другото ми гостуване не беше само виртуално, а направо реално. Няколко дни преди Коледа Мария от Цветно с Пепеляшка, се свърза с мен и ме помоли заедно да направим изненада за семейството и за празника. Идеята и беше да направя кейкчета на Коледна тематика и по едно специално кейкче, изобразяващо символично всеки член от семейството, с което да "надпише" подаръците. Мария беше толкова ентусиазирана и даде толкова много идеи, че нещата се получиха с лекота и ни най-малко не се затрудних в измислянето на фигурките и украсите. За мен пък остана удовлетворението, че успях да ги зарадвам и станах част, макар и дистанционно, от техния семеен празник. Всичко, споделено от нея, можете да прочетете тук.

А ето ги и тях:







И за финал, в едър план моят любимец, загърнат в шал, прилежно опакован и готов за излитане.

10 коментара:

  1. Не ми убягнаха от погледа нито къщичката, нито кексчетата, но нямаше никакво време за спирки. Чудесни са! А като прочетох при Пепеляшка подробностите, пъзелът се нареди:)
    Да е спорна Новата година, да реализираш всички намерения и мечти! А аз ще те следя изкъсо!

    ОтговорИзтриване
  2. Видях всичките ти креации при Лулуто, но пак да кажа, че всичко много ми хареса! С такова позитивно и празнично настроение ме зареди тогава, а и сега :-)
    Успех с новите начинания!

    ОтговорИзтриване
  3. Здрава и много щастлива да е 2011, Кали!

    Преизпълнена с усмивки, сбъднати желания и реализирани намерения, любов и благополучие!

    Все така интересна, красива, цветна и пъстра.. с прекрасния и колоритен индивидуален стил, характерен за сръчните ти ръце :-)

    ОтговорИзтриване
  4. И от моя поглед не убягнаха къщичката и кексчетата ;) Прекрасни са както винаги! Много харесвам стила ти.
    Дано успееш да изпълниш намеренията си относно блога. Аз ще чакам опитите ти с роял айсинга. И аз съм решила да се усъвършенствам в тази посока, но времето никога не стига...

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви, че сте толкова мили! На всички ви пожелавам много творчески ентусиазъм през новата година!

    ОтговорИзтриване
  6. Кали, включвам се със закъснение...
    Благодаря ти отново за "гостуването" ти в моя дом и за това, че направи празника ни цветен и усмихнат! Благодаря ти, че си тъй мила и отзивчива, и така изпипваш от сърце твоите творения!
    Желая ти много здрава, красива, вкусна и креативна Нова година!

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря, Мария, да ти се връща :)

    ОтговорИзтриване
  8. За много години, Кали! Здраве, щастие и много приятни мигове в сътворяването на кулинарни красоти ти желая през тази година!

    Видях гостуването ти при Пепеляшка и много ми харесаха персонализираните фигурки. Иначе, врабеца е супер! За къщичката при Лулу, думи нямам! Толкова е приказна! Поздравления и време и вдъхновение за още много творения тази година ти пожелавам!

    ОтговорИзтриване
  9. cheap lace front wigs you hear outside the sight ;
    cheap full lace wigsbeginning or end you naked
    cheap lace wigsand balance.You don't know the lace
    black women wigsNot as hair.These wig is the custom installation
    wigs for black womenof hair.This is a temporary can't skinaround adhesion

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails