понеделник, 19 април 2010 г.

Награди ... за мен и от мен!

Предстои ми да напиша една не толкова кратка публикация, което не се среща толкова често в моя блог. И това е не, защото не обичам да говоря, напротив - голяма приказливка съм, а защото в публичното пространство съм нетипично скромна и срамежлива и ми е много трудно да говоря за себе си. Все пак приех предизвикателството на наградите, които получих от Лулу, Тони и Мария, и сега е мой ред да изпълня регламента. Благодаря на всяка от вас за оказаните чест и внимание! А регламента е:



1. Да изброя 10 неща, които ме правят щастлива.


2. Да изброя 5 неща, които не знаете за мене.


3. Да наградя 5 блога.


4. Да публикувам линкове към тези блогове и този, от който съм получила наградата.



И така ... Нещата, които не знаете за мен ...



1. Запознах се с мъжа ми в ICQ, доста нетипично за онова време преди 9 години, той ме заговори и дано не съжалява :) Още пазя лог от разговорите, които си бяхме водили тогава, и се дивя на факта как един случаен Search в Интернет може да се окаже съдбоносен.

2. Миналата година на 30-та си годишнина си пожелах да стана леля. Тази година желанието ми вече е изпълнено и съм леля на две прекрасни, дългоочаквани близначки.

3. Преди няколко месеца, докато разглеждах един фотографски сайт, попаднах на снимка с едни очарователни къпкейкс. От там се запали интереса ми към украсените сладкиши и започнах да се информирам по темата и да правя първите си опити.

4. Завършила съм актуалната на времето специалност Счетоводство и контрол, но нямам никакво влечение към нея, а и тя към мен :)

5. Много исках второто ми дете да е момиченце, напук на моите желания и на твърденията на докторите, че ще имаме проблем с второ дете, още от раз се пръкна моето малко сладурче Пепи.


Моето щастие е в дребните и тривиални неща като целувките и прегръдките, които получавам изневиделица от моите деца. Очакването на предстоящо пътуване и неговата реализация. Удовлетворението, което получавам, докато измислям и правя нещо красиво. Мисълта, че мога да разчитам на моите близки и малкото, но ценни приятели, във всеки един момент, че те са добре, живи и здрави. Когато големият ми син рецитира с патос "Аз съм българче", а в същото време малкият повтаря целия текст на "О, кренвирши, О, Леки!". В това, че слънчевото време и една песен на птичка е в състояние да оправи настроението ми за цял ден. Да открия ново хоби и да се изгубя в него. Факта, че покрай блога ми за кратко време открих един куп талантливи, мили и добри хора. Благодаря ви за което!



Изборът на блогове, на които да предам наградата, се оказа най-голямото предизвикателство, защото тези, за чието съществуване знам и следя, са вече наградени. За това си позволявам да наруша правилото като награя само два блога, за които знам, че са все още "млади", но с потенциал колкото на самите собственички.

Дани


Краси

Тази награда е за вас, момичета!




4 коментара:

  1. Интересно ми бе да прочета споделеното от теб, Кали.. :-)

    Нека те усмихват и занапред малките, уж незначителни и тривиални неща.. Прекрасно е, когато щастието е навсякъде и във всичко :-)

    Поздрави и пожелание за cпорна и усмихната нова седмица!

    пп. Черпя.. с лимони ;-)

    ОтговорИзтриване
  2. Щастлива си ти, щом имаш около теб усмивките на децата.....И аз току-що писах по тая тема, хи-хи, където да отвориш днес и все това...хайде, покажи някой прелестна торта.

    ОтговорИзтриване
  3. Кали приятно ми беше на гости при теб!

    Желая ти да си винаги щаслива и обичана!

    Усмихната седмица :)

    ОтговорИзтриване
  4. С голям интерес прочетох споделеното, Кали!
    Благодаря ти, че прие наградата-игра!
    Запознанство по този начин и сега ми е нетипично, но виж при вас се е получило :)
    Пожелавам ви винаги да се обичате, разбирате и да сте много щастливи с момченцата си! А има време за трети опит :)

    Сърдечен поздрав с пожелание за слънчеви и изпълнени с усмивки дни :-)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails